Het Nieuwe Dagje Uit

Dinsdag 23 juni 2020, WaterGoed! Valburg

23 juni 2020

Het Nieuwe Dagje Uit

WaterGoed! Valburg

VAKDAG VOOR ONDERNEMERS, TOELEVERANCIERS, ADVISEURS en BELEIDSMAKERS VAN ATTRACTIEPARKEN - DIERENTUINEN - FAMILY ENTERTAINMENT CENTERS - FAMILY ACTIVITY CENTERS, BOWLINGS - SPEELPARADIJZEN - TRAMPOLINEPARKEN - KARTBANEN - LASERGAME - VIRTUAL REALITY - GLOWGOLF - ESCAPE ROOMS - E-SPORTS.

Tickets Programma

Waarom moet je deze vakdag bezoeken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Topsprekers

Je krijgt een inspirerend programma aangeboden met nationale en internationale sprekers die hun unieke concepten aan je presenteren. Je maakt kennis met de nieuwste innovaties en krijgt volop tips & tricks om je onderneming klaar te maken voor de toekomst. Natuurlijk is er in het programma volop ruimte om je netwerk uit te breiden.

Inspirerende locatie

We zijn de hele dag te gast bij WaterGoed! te Valburg dat exclusief voor ons beschikbaar is. Kom kijken hoe WaterGoed! van outdoor sportbedrijf naar evenementenlocatie is veranderd.

Beursplein

Op de vakdag presenteren onze partners hun nieuwste innovaties op het Innovatieplein. Zij zitten bovenop nieuwe attracties die meer bezoekers naar jouw lokatie kunnen trekken. Daarmee is jouw locatie altijd up-to-date en staat daarmee bovenaan de bucketlijstjes van de consument.

Uitgelichte sprekers uit jouw vakgebied

Olivier Bauden
Olivier Bauden

Commercieel Directeur Pairi Daiza

Commercieel Directeur Pairi Daiza
Immersieve ervaringen in de Beste Dierentuin van Europa
Joeri Holsheimer
Joeri Holsheimer

CEO en founder Operation Pandora

CEO en founder Operation Pandora
De volgende stap in de evolutie van de escaperoom
Max van Leeuwen
Max van Leeuwen

Innovatie- en recreatieadviseur

Innovatie- en recreatieadviseur
Onderzoek recreatieplassen in Nederland
Marco Peek
Marco Peek

Eigenaar Brothers Horeca Groep

Eigenaar Brothers Horeca Groep
JEU een slim horeca- en leisureconcept

Blijf op de hoogte met het vaknieuws van nu

Ton Vermeulen, 10/01/2020

Wie wordt het Beste Family Entertainment Center van 2019?

De laatste jaren zien wij een stormachtige opmars van nieuwe concepten en ondernemers in de dagrecreatie! PleisureWorld NRIT wil deze met de verkiezing Beste Family Entertainment Center 2019 in het zonnetje zetten. Genomineerd zijn: Doloris' Meta Maze, Preston Palace, Hof van Saksen, Klok'uus en Zero 55.

Redactie PleisureWorld NRIT, 04/01/2020

Hoe hebben de dagattracties het in 2019 gedaan?

In januari komen veel Nederlandse dagattracties met de resultaten over 2019. In dit artikel, dat continu wordt aangevuld, gaan we u daarvan steeds op de hoogte houden. GaiaZoo, het Spoorwegmuseum, A'DAM Lookout, Artis en Rijksmuseum boeken mooie records.

Goof Lukken, 01/01/2020

VrijetijdsTrends 2020

Vier trends zijn leidend als het gaat om onze vrije tijd in het komende jaar, en de start van het nieuwe decenium, 2020: ver-entertainisering, technologie, betekenisvol genieten en uit-staan. Auteur Goof Lukken volgt al meer dan 25 jaar de vrijetijdsbranche en baseert zijn visie op de ontwikkelingen van het laatste decennium.

Wie nemen deel aan de Vakdag?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Ondernemers

Deze vakdag is speciaal gericht op voor ondernemers, toeleveranciers, adviseurs en beleidsmakers van attractieparken, dierentuinen, family entertainment centers, family activity centers, bowling, speelparadijzen, trampolineparken, kartbanen, lasergame, virtual reality, glowgolf, escape rooms en e-sports.

Toeleveranciers

Toeleveranciers in de branche kunnen hier in direct contact komen met ondernemers. Op een eigen hospitality-punt kun je bestaande en nieuwe relaties ontvangen. Omdat er een selecte doelgroep aanwezig is, kun je iedereen volop aandacht geven en hen overtuigen van jullie nieuwste innovaties.

Beleidsmakers

Als beleidsmaker in het domein leisure / vrije tijd wil je natuurlijk weten wat er in de branche speelt. Dan is deze dag een eye-opener waar je in de dagelijkse beleidspraktijk nog veel aan gaat hebben.

Tickets

225

Entreekaart voor 1 persoon

Reserveer nu je ticket. Het reguliere tarief voor een ticket is €225.

Selecteer je ticket

350

Duo ticket

We zien het vaker. Samen gezellig en voordelig naar een Vakdag komen. Daarom hebben we nu ook de mogelijkheid om een duo ticket te bestellen. Voordeel voor beide deelnemers.

Selecteer het duo ticket

1250

Standhouder

Toeleveranciers in de branche kunnen op de Vakdag in direct contact komen met ondernemers. Kijk voor een volledig overzicht op onze standhouderspagina

Meer informatie

Share deze vakdag met uw netwerk: