Het Nieuwe Dagje Uit

Dinsdag 23 juni 2020, WaterGoed! Valburg

Wordt exposant en profiteer van onze netwerkmogelijkheden

Op deze Vakdagen verwelkomen we onder andere recreatieondernemers, brancheorganisaties, toeristenbureaus, lokale- en regionale beleidsmakers, toeleveranciers, projectontwikkelaars, opleidingsinstituten, city marketeers, managers in horeca, retail, zorg en media en overige geïnteresseerden binnen deze sectoren. 

Kennisdelen, inspireren, ontmoeten en netwerken

Tijdens de Vakdagen staat het delen van kennis, het inspireren van anderen, het ontmoeten van bezoekers en het netwerken met interessante (nieuwe) relaties centraal. Met PleisureWorld NRIT zorgen wij voor bruggen binnen de diverse sectoren. De Vakdagen worden gehouden op bijzondere toplocaties waarbij de dag wordt gevormd met informatieve lezingen, diverse workshops en innovatieve productpresentaties. 

Uiteraard bieden wij volop de mogelijkheid tot netwerken en is er een Beursplein op elke Vakdag aanwezig. Het is het ‘netwerkcentrum’ waar beslissers elkaar ontmoeten en in contact komen met u. Een zeer interessante locatie voor het maken van nieuwe klantrelaties!

Promotie van uw product of dienstenpakket via ons mediapakket

Alle standhouders ontvangen een mediapakket bestaande uit een complete mediacampagne met, onder andere, een advertentie in het magazine R&T. Ook met de aangeboden on- en offline promotie via onze mediapartners is dit een uitstekende manier om uw producten en diensten te promoten. 

Aanmelden als exposant 

Deelname als exposant aan de Vakdagen biedt veel kansen. Zo kunt u zelf met twee medewerkers aan het evenement deelnemen en heeft u ook de mogelijkheid om een hospitalty point (stand) in te richten. Als exposant profiteert u ook van ons mediapakket en kunt u tijdens de Vakdag zelf de juiste beslissers in dag- en verblijfsrecreatie ontmoeten en zorgen dat uw product of dienst zichtbaar is voor de gehele sector. Laat zien dat u ook bij de beste bedrijven van ons land hoort!

Standhouderpakket
€ 1.250
Netwerkinnovatieplein: Hospitality point (eigen inrichting)
Logovermelding op de congrespagina
Korte tekst met logo en link in de sponsornieuwsbrief
Logovermelding op de openingssheet van het plenaire programma vermelding
Entreekaart voor 2 personen
1/2 pagina full colour advertentie in het vakblad Recreatie & Toerisme
Nieuwsbericht in rubriek van  Recreatie & Toerisme
Blog, post online op de kennisbank van PleisureWorld NRIT
Promotie van de vakdag op social media (campagne LinkedIn enTwitter). Bereik meer dan ca. 100.000 view. Mogelijkheid om te connecten op deze contentcampagne.